Info:
|
I butiken, där allt nötkött kommer från vår egen uppfödning av naturvårdande djur, vill vi sälja ett välsmakande kött av hög kvalitet direkt till konsument.
Allt nötkött hängmöras i 2-3 veckor för att det garanterat ska vara mört. Därefter styckas det och vaccumförpackas. Mörningsprocessen fortsätter i vaccumförpackningen.
Köttet säljs färskt över disk, men det finns även fruset kött samt hemmagjort pålägg. Vi säljer också lokalproducerade grönsaker, hembakat bröd samt hemlagad saft, sylt och inläggningar m.m. Vår målsättning är att successivt bredda utbudet av produkter genom samarbete med lokala uppfödare och odlare.
|
Adress: |
Brunnby Boställe |
Ägarkontroll: |
Privat svenskt utan koncern |
|
26041
Nyhamnsläge
|
Storleksklass: |
1-4 anställda |
Besöksadr: |
Brunnby Boställe
|
Anst. kvinnor/män %: |
Uppgift saknas |
|
Nyhamnsläge
|
Org.nummer: |
Visas ej enligt PUL |
Extra tel:
|
|
|
|
Tillhör följande branscher:
|
|
|
|