GLAXOSMITHKLINE AB

08-6389300
Info: Vi står inför en stor utmaning: Ökad livskvalitet för världens befolkning genom att göra det möjligt för dem att vara mera aktiva, må bättre och leva längre. Den utmaningen ger oss en anledning att utveckla nya, innovativa mediciner och produkter som hjälper miljontals människor jorden runt. Faktum är att vi anser oss vara det enda läkemedelsföretaget i världen som forskar inom mediciner och vacciner för WHO:s tre prioriterade sjukdomar - HIV/AIDS, tuberkulos och malaria. Och vi är väldigt stolta över att ha utvecklat några av de ledande läkemedlen inom dessa områden.

Vårt huvudkontor finns i Storbritannien och en stor del av vår verksamhet i USA. Vi är ett av de ledande företagen inom läkemedelsindustrin med ungefär sju procent av världsmarknaden.

Men att vara ledande medför också ansvar. Det betyder att vi bryr oss om dem som berörs av vår verksamhet. Det betyder också att vi måste hjälpa de utvecklingsländer där sjukdomar påverkar miljontals människor och där bristen på livsnödvändiga mediciner och vacciner är ett stort problem. Vi står fast i vårt beslut att bidra med billiga läkemedel där de behövs allra mest.

Vi är ett företag med en solid bakgrund inom forskning. Varje timme spenderar vi omkring 4,5 miljoner kronor på att forska fram nya mediciner. Några av våra huvudområden är astma/KOL, diabetes, virussjukdomar, infektionssjukdomar och centrala nervsystemets sjukdomar. Vi är också stora inom vacciner och utvecklar nya behandlingar mot cancer.

KONTAKT

Receptfria läkemedel

020-226670 (reception.i.Copenhagen@gsk.com)
Fax: 08-4116161

Postadress:
GlaxoSmithKline
Consumer Healthcare A/S
Box 5196
200 71 Malmö

Adress: Box 516 Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  16929 Solna Storleksklass: Uppgift saknas
Besöksadr: Råsundavägen 12 Anst. kvinnor/män %: Uppgift saknas
Solna Org.nummer: 556236-6343
Epost: info.produkt@gsk.com  
Web:    
Extra tel: Fax: 08-6389460
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB