STOCKHOLMS STADSBUD FLYTT & TRANSPORT AB

08-6405296
Info: Företaget som sätter kunden i centrum, vi utför allt efter dina önskemål med marknadsmässiga priser och miljöanpassat material. Vi utför Alltid kostnadsfri besiktning och lämnar ett kostnadsförslag till kund.

Företags Flytt
Att flytta ett företag är ett stort ansvar, vi har resurserna. Målet är att verksamheten inte för en minut skall stanna av, trots att den är på väg mellan två adresser. Vi planerar flytten ihop och ser till att ni under flyttiden har tillgång till en fungerande arbetsplats.

Privat Flytt
Vi privatflytt kan du välja att överlåta arbetet helt till oss och då är det bara att luta dig tillbaks medan vi sköter allt. Kanske vill du sköta en del själv och att vi hjälper dig med delar av flytten! Inga problem. Det är du som kund som bestämmer hur mycket eller lite vi skall göra. Personaluthyrning Om du eller ditt företag behöver en hjälpande hand eller fler kan du via oss boka personal. Vi har personal som Utför flytt, transport, montering, demontering , packning , emballering och truckkörning. Ring oss för ev. andra önskemål så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Offert Förfrågan
Pris utan att du svimmar. Vi utför Alltid kostnadsfri besiktning och lämnar ett kostnadsförslag till dig. Därefter är det upp till dig att gå vidare med dina flyttplaner. Självklart håller vi oss till marknadsmässiga priser som gör både dig och oss nöjd.
Vårt mål är att sätta kunden i fokus.


Adress: Drivhjulsvägen 24 Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  12630 Hägersten Storleksklass: 5-9 anställda
Besöksadr: Drivhjulsvägen 24 Anst. kvinnor/män %: 0 / 100
Hägersten Org.nummer: 556617-1889
Epost: info@stockholmsstadsbud.se  
Web:    
Extra tel:
Fax:08-861711
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB