GLASÖGONINSTITUTET I LINKÖPING AB

013-144600
Info: En optiker med ditt bästa för ögonen
Det är vad du får när du kommer till oss på Glasögoninstitutet. Tillsammans kommer vi fram till vad som är den bästa synkorrigeringen för just dig - glasögon, kontaktlinser eller kanske operation. Glasögoninstitutet är ett väl inarbetat företag som funnits i 40 år. Vår ambition är att ge våra kunder bästa möjliga synvård och service efter ledorden valfrihet, kompetens och omtanke.

Personligheten sitter på näsan
Vi erbjuder kvalitetsglas från ledande tillverkare som Essilor, Hoya, Rodenstock, Zeiss och BBGR. Hos oss på Glasögoninstitutet finner du dessutom en uppsjö av snygga och trendiga glasögonbågar att välja emellan. Du ska känna dig bekväm med den båge du väljer. Utifrån dina önskemål och vår mångåriga erfarenhet av kvalitetsbågar från ledande tillverkare, väljer vi tillsammans ut rätt båge för dig.

Frihet och flexibilitet med linser
För den som inte vill skylta med sitt synfel kan vi istället erbjuda LinsBoxen ? kontaktlinser tryggt och säkert levererade hem till dig i brevlådan. Välj mellan flera olika typer av linser: endags-, månads-, för dagbruk och dygnet runt-bruk. Upplev friheten i att vara rättsynt igen!

Från och med våren 2009 har vi tillgång till den allra senaste tekniken inom så kallad refraktiv kirurgi, kirurgi för att åtgärda synfel. Säkra och smärtfria operationer med till exempel laserteknologi korrigerar din syn en gång för alla.



Adress: Nygatan 38 Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  58219 LINKÖPING Storleksklass: 5-9 anställda
Besöksadr: Nygatan 38 Anst. kvinnor/män %: 67 / 33
LINKÖPING Org.nummer: 556609-3646
Epost: siwan@glasogoninstitutet.com  
Web:    
Extra tel:
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB