Geriatrik Specialisten STH AB

072-3323869
Info: Välkommen

Historik
Geriatrik Specialisten etablerades 2014 och har fram till 2017 varit involverad i läkarinsatser inom SÄBO-verksamhet genom läkarbemanning av andra aktörer bland annat Curera och Legevisiten. 

Sedan 2017 har Geriatrik Specialisten skrivit eget avtal med Region Stockholm (f.d.Stockholms läns landsting) för att driva läkarinsatser inom SÄBO verksamhet i hela Stockholms län.




Om oss
Vi är en liten organisation med alla dess fördelar, med unga och ambitiösa dock erfarna läkare. Tack vare vår storlek kan vi erbjuda en hög grad av kvalite genom tillgänglighet, flexibilitet och anpassningsbarhet.
Till skillnad från många är vår ambition inte att vara störst, utan vår ambition är att erbjuda bästa kvalite och därmed vara det självklara valet.

Kompetens
Våra läkare är specialister i geriatrik och internmedicin med många års erfarenhet inom geriatrik, ASIH, hemsjukvård, palliativ vård samt SÄBO.

Ambition
Vi har en växande äldre befolkning i Sverige med varierande behov och med olika bakgrund och kulturer. Utmaningarna är stora och många äldre har komplexa vårdbehov och såväl somatiska som psykiska sjukdomar. Geriatrik Specialisten har hälsa, trygghet och respekt i fokus samt en gedigen och lång erfarenhet inom äldreomsorgen.

För att kunna nå målet med kvalitativ vård krävs ett brett och nära samarbete med andra yrkeskategorier inom vården. Vårt mål och vår ambition är att skapa en trygg tillvaro för våra vårdtagare på våra boenden samt en harmonisk arbetsmiljö för vår personal.

Vår styrka
Hög kompetens om geriatriska/multisjukas behov.
Dialog med hälso- sjukvårdspersonal.
Kontinuerlig kommunikation med boenden och deras anhöriga.
Tydliga och klara besked/planering samt tillgänglighet.
Utbildning av personal kring palliativ vård och livets slutskede.


Adress: BYGATAN 31 4TR Ägarkontroll: Utländskt
  17149 SOLNA Storleksklass: 0 anställda
Besöksadr: BYGATAN 31 4TR Anst. kvinnor/män %: Uppgift saknas
SOLNA Org.nummer: 556955-3539
Epost: info@geriatriken.se  
Web:    
Extra tel: 072-3349335
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB