SCANDAID DISPLAY AB

08-56033501
Info: Välkomna till Veronika och Ola på Scandaid!

Scandaid Display startade 1974. Fram tills dess fanns det få hjälpmedel för att hänga och fästa reklammaterial i butikerna.

Samma år drogs det internationella nätverk - Intercreator-gruppen - igång, som idag sammanlagt marknadsför världens största sortiment av säljpunktshjälpmedel. Det började med svenska Jetsnabb som Scandaid lanserade internationellt (och som Olas farfar uppfann och tillverkade). Det fortsatte med Dekofix och konsulentförlängare som komplement. Dekotaben föddes och så småningom Dekowobblern och en mängd andra små praktiska produkter - de flesta idag flitigt kopierade av konkurrenterna runt om i världen!
Vi har - efter att endast varit tillverkare av Jetsnabb - nu också tagit över vår största säljkanal - Scandaid Display AB. En stor utmaning för oss som vi hoppas kunna leva upp till.

Vår ambition är att fortsätta ge bästa service och att alltid kunna leverera "runners" från lager. Därför är vårt lager omfattande. Sammanlagt ca. 2,5 miljoner produktenheter av ett hundratal produkter. Det vi inte själva har finns oftast hos någon av våra 12 utlandspartners.

Fråga oss således alltid om råd när det gäller kampanj i butik!
Adress: Ekerövägen 82 Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  17837 Ekerö Storleksklass: 1-4 anställda
Besöksadr: Ekerövägen 82 Anst. kvinnor/män %: 67 / 33
Ekerö Org.nummer: 556252-7134
Epost: info@scandaid.se  
Web:    
Extra tel: Fax: 08-56033503
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB